Un tânăr din orașul Zimnicea și-a pierdut viata într-o cursă Nebună

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 39636 Shares

Un tânăr din Zimnicea, de 21 ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în condiții mai puțin obișnuite. În timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Portului, din orașul Zimnicea de la malul Dunării, în față i-a apărut o dubita ,tanarul ierea posesor de permis de conducere de 3 ani.încercarea de a evita a pierdut controlul mașinii și s-a izbit puternit de o cladire Interagro Impactul a fost atât de puternic, încât portiera autoturismului a rămas înfiptă în gard

”După ce a lovit cladirea murind pe loc. Martorul povestește cum cei doi prieteni pe marginea drumului, îl strigau disperați în speranța că acesta va răspunde, însă pentru tânărul de 21 ani nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului putrernic ușa mașinii a rămas în fipta in trun stalp iluminat”, conform MDI TV.

Martorii oculari spun că acul vitezometrului s-a oprit la peste 150 de km/h. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii sosiți la fața locului nu au reușit să-i salveze viața tânărului.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images