Kalf vraagt na jaren alimentatie aan van verkrachter

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 52634 Shares

Een koe is deze week naar de rechter gestapt om alimentatie aan te vragen. Na haar verkrachting een paar jaar geleden heeft ze nu 4 autistische kalfjes waar ze voor moet zorgen.

De koe, die destijds nog een kalfje was, had ongewild het mannelijk geslachtsorgaan van Wouter H. in haar mond gekregen.

Wouter H. werd destijds opgejut door vrienden om zijn piemeltje in de bek van het kalfje te stoppen. Mocht hij dit doen, dan zouden zijn andere vrienden het voorbeeld volgen. Met zijn geile kop ramde hij vervolgens zijn lul in de keel van de kalf, om daar tot een spuitend orgasme te komen.
Zijn vrienden namen, zoals je eigenlijk van normale personen verwacht, niet zijn voorbeeld. Het dorp had daarintegen weer een leuk verhaaltje erbij voor de koffie.

Nadat het kalfje het zaad van Wouter H. in haar keel had, was ze helemaal in shock. Ook was ze bedwelmd door de stinklul die waarschijnlijk al weken niet was gewassen en waar iets mossig op zat. De shock veranderde in boosheid, en ze besloot zijn zaad uit te spugen, in een bakje te doen om het vervolgens via kunstmatige inseminatie bij haar in te laten brengen.

45 weken later kwamen er dus 4 autistische kalfjes op de wereld. Het kalfje, wat ondertussen een volwassen koe was geworden, wist dat ze hiermee uiteindelijk wraak kon nemen.

Waarom de koe zolang heeft gewacht met naar de rechter te stappen, is nog een vraag. Wel weten we zeker dat dit grapje Wouter H. veel centen zal kosten in de toekomst.

Toen we nog deze kalfsfetishjbeoefenaar nog om een reactie vroegen over zijn handeling van destijds, was het enige wat hij zei: " Ja jonguhh boeien, is gwn lekker toch."

De rechtszaak zal over 2 weken plaatsvinden in de rechtbank van Roermond

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images