Barbat arestat dupa ce si-a abuzat domestic nevasta

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 4839 Shares

Dupa ani de chin, un barbat a fost arestat dupa ce si-a chinuit nevasta cu violenta domestica. Toti prieteni lor stiau ce se intampla deoarece barbatul, Andrei Motrun, chiar daca incerca a se ascunde de musafiri care se aflau in locuintele cuplului prin a merge in camerele lor respective, nu putea a ascunde urletele de durere a nevestei si sunetele de palme ce rasunau din camera. Momentul in care politia a intrat si l-au prins pe vinovat, victima abuzului lui, cunoscuta sub numele Anastasia Badulescu, a fost descoperita in catuse si legata de o masa, cel probabil pentru a fi abuzata mai usor. Cand a fost intrebat de ce a facut aceste lucruri, dl. Motrun a raspuns "HA, ii place, ea a venit cu ideea de a fi legata de masa, c-cancer!". Poza a fost facuta in momentul in care a aflat sentinta, cel condamnat declarand ca "Nu sunt vinonvat C-CANCER!", sau "HA HA! Ii placea ma, ce dracu aveti!?", dar in ciuda declaratilor lui, privirea lui din poza de mai jos spune adevarul sumbru. Nimeni nu trebuie sa treaca prin aceste chinuri, daca si dumneavoastra sau o persoana cunoscuta de voi trece printr-o situatie asemanatoare, inseamna ca sunteti prosti si va meritati soarta.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images