Un mare masacru!!!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 93588 Shares

Un tanar de numai 14 ani, in aceasta seara
a efectuat un ritual de spiritism si a invocat-o pe Mara, zeita dragostei pentru a-i satisface placerile carnale. Se pare ca totul a fost un esec, acesta reusind numai sa isi incendieze propria casa.
Un vecin de pe strada alaturata a declarat ca l-a observat in timp ce urina de pe acoperis incercand sa stinga focul sau cel mai probabil era un proces ce facea parte din ritual.
Momentan organele de politie nu i-au dat de urma si nu au reusit sa il identifice deoarece acesta nu figureaza in baza de date.
Parintii sustin ca fiul lor a murit in urma cu 2 ani impuscat de o banda rivala din cartierul Lasc?r Catargiu si ca evenimentul intamplat era defapt un fenomen supranatural.
Detectivii din cadrul Criminalistica nu au gasit nici-o urma in afara de renumita bandana a acestuia si o pereche de ochelari marca Armani.
De asemenea a fost gasita o camera secreta in casa acestuia ce nu figura in schita casei, drumurile duceau catre o camera plina de sange si urme de utilizare a substantelor etnobotanice.
Vom reveni cu mai multe informatii...

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images