Kira Kosarin a murit .

Sunday 13 June 2059 6528 Shares

Kira Kosarin a murit .

Kira Kosarin,o cântăreață in varsta de 22 de ani,a fost găsită de o prietena in locuinta ei , decedata.In urma cu cateva zile,aceasta a început să se simtă rau.A mers la spital si doctorii i-au spus că are Coronavirus.Au bagat-o în izolare in propria ei locuinta.Ieri,aceasta a sunat la ambulanță pentru ca se simțea din ce in ce mai rau.Cei de la ambulanță au dus-o la spital,iar medicul i-a zis ca nu mai are mult de trăit.Aceasta nu a crezut.A vrut să meargă acasă și a stat în continuare în izolare.Astazi a chemat o prietena la ea,cu toate că era in izolare si nu avea voie să ia contact cu nimeni.Aceasta a găsit-o moartă pe jos.Kira tocmai filma un videoclip pentru aplicația Tik Tok.In timp ce filma,ea a căzut si a decedat de coronavirus.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images

loading Biewty 3