Даниел Каратистот во затвор откако истепал 12 годишно дете!

Wednesday 03 March 82104 Shares

Даниел Каратистот во затвор откако истепал 12 годишно дете!

Даниел Каратистот се шетал низ градот Скопје, едно 12 годишно дете го прашало дали може слика, Каратистот среќно се согласил ,но детето кажало не те бива карате. Каратистот ко прашал дали сакаш да видиш и се насмеал мислејки дека му го вика на шала ,но потоа детето му кажа удри ме говедо едно. Каратистот избувнал од нервоза го мавна детето со едно мајагери и му ја скрши вилицата потоа кажа.
-Ти си добро дете но мајка ти е за ебање

Recommended