“Terbohen djemte” vajza e re qe hyn ne PerPuthen i le te gjithe me goje hapur

Sunday 07 March 63673 Shares

“Terbohen djemte” vajza e re qe hyn ne PerPuthen i le te gjithe me goje hapur

Lavdija , është vajza më e re që iu bashkua “PërPuthen” . Bukuria e saj zgjoi dhe reagimin e djemve, të cilët për një moment u dukën se harruan vajzat e tjera të panelit .

Provokimet në drejtim të saj vërshuan pa u akomoduar mirë, teksa Fatjoni e pyet se kush janë djemtë që preferon më tepër, por edhe Mevlani kur i tha: “Shpresoj shumë që pas atij trupi të bukur të jetë një vajzë e zgjuar”.

Të gjithë ata që menduan se “PërPuthen” është drejt përfundimit në momentin që Tea dhe Anti i shfaqen dashurin njeri tjetrin, e kanë shumë gabim.Rubrika sapo ka hyre ne zonen e saj me te nxehte...

Recommended