MeToo του Γιώργου Κωστάλα

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 78804 Shares

Εμβρόντητη η κοινωνία της Χίου παρακολουθεί την νέα σοκαριστική αποκάλυψη! Ο πρώην πρωταθλητής του στίβου Γιώργος Κωστάλας, στα πλαίσια του πανελλήνιου κινήματος MeToo, δήλωσε ότι και αυτός είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Μάλιστα το γεγονός συνέβη στο ξεκίνημα της καριέρας του μέσα στο γήπεδο που ετοιμαζόταν για τους αγώνες στους οποίους έδινε δυναμικά το παρόν. Φερόμενος ως δράστης είναι ένας έτερος πρωταθλητής του στίβου και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του μαραθωνίου, τον οποίο όμως δεν κατονομάζει. Η περιγραφή του είναι πραγματικά συγκλονιστική.

“Εγώ ήμουν ένα νεαρό άβγαλτο αγόρι. Εκείνος ήταν ένας έμπειρος πρωταθλητής του στίβου. Δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ. Ώσπου μια μέρα έγινε το μοιραίο, για το οποίο ντρέπομαι και να μιλήσω. ΜΟΥ ΜΊΛΗΣΕ! Είχα παγώσει ολόκληρος και τον κοιτούσα αποσβολωμένος. Δε περίμενα ποτέ μια τέτοια τολμηρή κίνηση. Δε θυμάμαι τι έλεγε, είχα χαθεί στα λόγια του. Ένιωθα να με γδύνει με τα μάτια του. Ώσπου με άφησε τελείως γυμνή. Ήμουν τόσο αδύναμη και ευάλωτη. Την επόμενη μέρα θύμωσα που τον άφησα να με εκμεταλλευτεί έτσι, αλλά αποφάσισα να μη μιλήσω. Δεν είχα τη δύναμη. Αυτή η προκλητική συμπεριφορά συνεχίστηκε. Έγινε ο καθημερινός μου εφιάλτης. Ώσπου αυτός ο αλήτης το προχώρησε κι άλλο. Ήρθε και μου ψιθύρισε στο αυτί να βγάλω τα εμπόδια που είχα βάλει μες τη μέση. Αυτό ήταν! Δεν άντεξα άλλο και του επιτέθηκα. Έπρεπε κάπως να προστατεύσω τον εαυτό μου. Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε, αλλά πώς μπορούσα να πω ότι είχα βιαστεί; Σκεφτόμουν ότι ίσως έφταιγα εγώ. Τελικά αποχώρησα από το γήπεδο και τελείωσε τόσο πρόωρα και άδοξα η υποσχόμενη καριέρα μου που ξεδιπλώνοταν μπροστά μου.”

Πραγματικά ανατριχιαστική η περιγραφή του! Εμείς, λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών, ήρθαμε σε επαφή μαζί του για περαιτέρω διευκρινήσεις.
– Κύριε Κωστάλα, πόσο χρονών ήταν ο δράστης;
– 26.
– Εσείς σε ποια τρυφερή ηλικία ήσασταν τότε και μπόρεσε αυτό το κτήνος να σας εκμεταλλευτεί με αυτόν τον χυδαίο τρόπο;
– Κι εγώ 26 ήμουν…
– Μα ήσασταν αρκετά μεγάλος…
– Δεν έχει σημασία αν είσαι 26 χρονών γάδαρος, ο οποιοσδήποτε μπορεί να νιώθει ότι είναι μια μικρή απροστάτευτη κοπέλα.
– Αν και πέρασε τόσος καιρός, σκέφτεστε τελικά να κινηθείτε δικαστικά;
– Φοβάμαι πως αν καταθέσω ενώπιον του, θα ζήσω ξανά τον βιασμό και νομίζω ότι αυτό δε θα το αντέξω. Όπως και να ‘χει, είναι ένα γεγονός που δε θα σβηστεί ποτέ από τη μνήμη μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ τι μου έκανε αυτό το τρελό αγόρι. Δε θα ξεχάσω ποτέ το πως με κοίταζαν τα μάτια του. Αχ αυτά τα μάτια του! Αααχ!!
– Μάλιστα… Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Σας αφήνω και μία κάρτα μου με το τηλέφωνο μου.
– Έγινε αγόρι!!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images