Mannen om handlingsmissbruket, "det har gått för långt, drabbar nära och köra"

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 8938 Shares

Felix Byström, 23, har ett ovanligt missbruk då han spenderar den mesta av sin tid på Ica i Flemingsberg. Det började oskyldigt med att han ofta glömde någon enstaka vara, men han insåg snabbt att han medvetet glömt produkterna för att få återvända till butiken.

– Det var när jag glömde en eller flera varor 5-6 gånger i rad som jag insåg att något inte stämde. Jag gick då till en psykolog som förklarade att det med största sannolikhet är mitt undermedvetna som vill tillbaka till charkdisken, säger Felix Byström.

Något som kan ses som ett ofarligt beroende visar sig dock få stora konsekvenser, Felix fortsätter:
– Jag har inte kunnat umgås med familj eller vänner utan att gripas av panik då jag måste fortsätta på inköpslistan eller gå till någon butik. Jag som tidigare fokuserat mycket av min vakna tid på att träffa, umgås och ofreda kvinnor har nu svårt att få till träffar då jag allt som ofta föreslår att ses på Ica eller Willys… kan dela med mig av en rolig dejt som ägde rum på Willys ute på Värmdö när jag blev så pass till mig av det nya utbudet vid köttdisken så att jag drog ner både mina och hennes byxor, men mycket längre än så hann jag inte innan personal var på plats, det var synd.

Felix har sökt mycket hjälp men inget verkar bita på beroendet. Han tycker därför det är viktigt att dela med sig av sitt beroende och öka medvetenheten, det är inte alla som kan gå och handla oproblematiskt.

Är du orolig över ditt egna handlande? Ring stödlinjen på 0703257277

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images