Νανογιλέκα και ΜΑΤ δέρνουν τον κορωνοϊό.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 11708 Shares

Κίνηση ΜΑΤ κάνει η κυβέρνηση με κοινή υπουργική απόφαση, του Υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καθώς και το υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια και με την επίβλεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την οριστική πάταξη του κορωνοΐου. Το σχέδιο περιλαμβάνει την συγχώνευση της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, δηλαδή την παραγωγή νανογιλέκων και αστυνομικών, σε ένα νεοσύστατο κοινό σώμα ασφάλειας τους νανοφύλακες. Ειδικές εκπαιδευμένες ομάδες αστυνομικών θα εξοπλιστούν με ειδικά διαμορφωμένα νανογιλέκα, μειώνοντας σε μοριακό επίπεδο το μέγεθος τους με αποτέλεσμα μια διμοιρία των ΜΑΤ να μπορεί να εισχωρήσει στον οργανισμό μας με μορφή χαπιού, ένεσης ή υπόθετου. Το ειδικό αυτό σώμα θα είναι εξοπλισμένο με ειδικά γκλομπ, καθώς και ειδικές κρότου λάμψης, και η επίδραση στον οργανισμό του ασθενή από την εσωτερική χρήση των κρότου λάμψης δεν θα διαφέρει και πολύ από την επίδραση κατανάλωσης φασολάδας. Τα πρώτα ερευνητικά δείγματα έδειξαν εκκαθάριση του συνόλου του κορωνοΐου κατά 95, και ως εκ τούτου θα παραμείνουν στον οργανισμό αξιωματικοί ασφάλειας για την πλήρη εκκαθάριση αλλά και την πάταξη νέων πιθανών πυρήνων. Μικροενοχλήσεις παρατηρήθηκαν στο εντερικό σύστημα των ασθενών κατά την εξαγωγή των σωμάτων ασφαλείας από το σώμα του ασθενούς, ενώ δοκιμές έχουν ξεκινήσει για εναλλακτικούς τρόπους εξαγωγής της ειδικής μονάδας από πχ από τα μάτια με χρήση ειδικών δακρυγόνων. Ο Άδωνις δήλωσε ότι είναι σίγουρος για την επιτυχία των νανογιλεκων του η οποία θα κινήσει το ενδιαφέρον σε ξένους επενδυτές, ο κ Χρυσοχοΐδης είπε θα σας δέρνουμε από μέσα για το καλό σας και ο κ Κικίλιας είπε ότι αυτή η κίνηση των τριών υπουργών είναι άμυνα man to man to man. Ο πρωθυπουργός σε διάγγελμα του τόνισε ότι οι επόμενες 2 βδομάδες θα είναι κρίσιμες, αλλά επιτέλους είδε φως στο τούνελ καθώς έβγαινε από το σώμα ασθενούς κατά την επίδειξη που του έγινε.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images