NASA zbulon alienin qe ka zbritur ne Toke

Tuesday 11 May 2059 40582 Shares

NASA zbulon alienin qe ka zbritur ne Toke

Mesohet nga shkencetaret e NASE-s se nje alien ose sic jemi msuar ne ti themi UFO eht kapur nga camerat e nje fotografi te njohur me inicialet A.SH ne nje nga rruget e plazhit ne zonen turistike te Golemit.UFO ne fjale thuhet se shfaqet ne forma te ndryshme ,ne foton meposhte ai esht ne momentin qe po kthehet ne nje djale.Mediat bejne me dije per banoret e Golemit qe te ruhen nga ky alien sepse ai shfaqet dhe si vajze (pill) deri ne nje njoftim te dyte duhet te qendrojne breda nr shtepite e tyre

loading Biewty
loading Biewty 3