NOIA DE 20 ANYS MOR A MANS DE LA SEVA PARELLA A LLEIDA

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Wednesday 05 October 2059 65519 Shares

NOIA DE 20 ANYS MOR A MANS DE LA SEVA PARELLA A LLEIDA

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una noia de vint anys amb signes de violència a Lleida. La presumpta autora de la mort, la seva parella de vint anys, hauria fugit després de l'homicidi.
La víctima havia comunicat al seu entorn les constants agressions verbals i físiques de la seva parella, a més de l'aïllament que patia des de feia uns mesos. No va arribar a denunciar els fets.
Aquest dijous a les 11:00 h s'ha convocat una concentració en suport a la seva família i amics a la plaça Catalunya de la ciutat.
Aquesta víctima suma les 38 a les dones assassinades per violència domèstica aquest any a l'estat espanyol.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images