Els il•lustres de Reus concorrerà a les municipals

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 32538 Shares

Els il•lustres de Reus concorrerà a les municipals

Tot va començar en un grup de whatsapp on membres de la jove burgesía reusenca va començar a gestar el pla per presentar-se a les municipals. El nom registrat amb el que es presentaran als comicis municipals del 2023 és “MEUCA” acrònim de “MOVIMENT ELITISTA ULTRACONSERVADOR de CENTRE AUTONOMISTA” i el lema de campanya que usaran és “Ho tenim a tocar”.

El grup municipal és l’únic que compta amb només presencia d’homes. Segons les nostres fonts contrastades alguns dels membres responen a noms com: Sergi, Marc, Adrià Primer, Roger, Jaume, Adrià Segon, Adolf i David.

Des de la Direcció del partit han convidat a la ciutadania de Reus a la presentació de la candidatura que es tindrà lloc el proper dimecres dia 32 d’octubre a tres quarts i cinc de vuit del vespre al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus.
L’acte comptarà amb la presencia del Nunci Apostòlic, el Cardenal Monsenyor Lombardi, embaixador de la Santa Seu a Espanya i Andorra i també amb el Teniente General de la Tenencia General de la Guardia Civil de Catalunya, el Sr. Pedro Martinez de Irujo y Campoamor. A l’acte també ha confirmat la assistència la Il•lustre Sra. María del Carmen Rosario Soledad Cervera y Fernández de la Guerra, baronessa de Thyssen-Bornemisza.

Per tal de protegir l’acte i els seus assistents els dirigents de MEUCA comptaran amb el suport d’ordenança dels equips especialitzats de Mossos d’Esquadra, concretament la BRIMO i també de les divisions de l’Ejercito de España: Grupo de Operaciones Especiales (GOE), Brigada de Paracaidistas (BRIPAC) y la Compañía de Esquiadores Escaladores (CEE).

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images