Instagram ukida skoro sve FAN NALOGE!!!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 81242 Shares

Nije novost da aplikacija, koju svi redovno koristimo, ima u poslednje vreme raznih poteškoća. Problemi sa pretrpanim serverom predstavljaju veliki problem kompaniji. Pitali smo da li je moguće rešiti takav problem? I jeste, na neki način,počelo je brisanje naloga. Uglavnom se brišu fan nalozi, zato što instagram smatra da su nepotrebni i da samo prikazuju jednu osobu, koja verovatno ima već svoj profil, zbog toga u navidima kao razlog nestanka profila navode "lažno predstavljanje".
Ukoliko se ovo i Vama desilo možete se obratiti centru za pomoć u sklopu aplikacije instagram. Međutim ne obećavamo bilo kakve rezultate.
Saznali smo da je veliki broj ljudi pokušavao da povrati svoje naloge,ali nažalost bezuspešno.
Pitali smo jednu gospođicu šta ona ima da kaže o problemu koji ju je snašao:
"Prosto mi je fascinantna, ne mogu da verujem. Sve sam pokušala, obratila sam se centru za pomoć, slala direktno mejl, ali ništa. Već mesec i po dana čekam na odgovor i ništa. Odustala sam od toga".

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images