EL GRUP BON PREU, EN PRESUMPTA BANCARROTA

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Saturday 28 May 2059 83591 Shares

EL GRUP BON PREU, EN PRESUMPTA BANCARROTA

UN TREBALLADOR DE BON PREU HA FILTRAT UN DOCUMENT QUE ANUNCIA LA FALLIDA DEL GRUP. JOAN FONT, PRESIDENT I PROPIETARI DE LA CADENA DE SUPERMERCATS, HAURIA ESTAT EL RESPONSABLE DIRECTE.

Recentment es compleixen dos anys des que Font va comprar al seu germà el 50 de les accions del holding. L'operació va tenir un cost de 300 milions d'euros, "una xifra raonable" des del punt de vista del comprador. El català, que ha apostat sempre per la producció responsable i de proximitat, es podria trobar en el moment més crític de la seva trajectòria.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images