El pachanga team es classifica per la final

Friday 15 October 2059 93496 Shares

El pachanga team es classifica per la final

El senior A femení de l'handbol Sant Cugat ha aconseguit per primera vegada en tota la seva història classificar-se per la final del jocs paralímpics de Tokio 2020. Les jugadores, que a nivell de club no podrien participar en uns jocs, han arribat a un acord amb el comitè paralímpic per tal d'actuar sota la bandera de la nova república independent de Cadis. El president Manué assegura que "zon unaz chicaz fantazticaz con un proyecto deportivo muy ambiziozo". D'altra banda, les altres atletes participants han protestat degut a que les jugadores del pachanga team no pateixen cap discapacitat aparent. La capitana i màxima exponent de l'equip, Berta Madueño, ha contestat a les queixes al•legant que "a veure qui te ovaris de jugar després d'una calçotada amb extra de salsa romesco i 2 ampolles de vi". El comitè paralímpic no s'ha pronunciat al respecte, doncs estan tots de baixa per intoxicació etílica després d'un sopar amb el pachanga team.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images

loading Biewty 3

Cu