Capibara mata a el seu agressor

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 92526 Shares

Capibara mata a el seu agressor

Un home de 61 anys ha mort mentre intentava sacrificar un capibara, tal com ha informat la policia d'Austràlia. Encara no s'han determinat la causa de la mort, tot i que tot apunta que hi podria haver una ferida amb un ganivet després d'un atac de l'animal.


L'acte va succeir en la reserva natural situada a la capital, Sidney. L'home, anomenat Joseph, segons els seus familiars intentava matar a l'animal per fer un ritual, recorria aquest acte per recuperar un dels seus antecedents.


Una de les coses que més ha sorprès els afectats ha estat que l'animal estava inconscient després d'haver estat disparat amb una pistola elèctrica perquè l'home procedís a utilitzar-lo.
De sobte, el capibara va recuperar el sentit i es va llançar contra el seu agressor que va acabar caient a terra. L'home va ser trobat per un vigilant del parc que descriu que el va trobar sense coneixement, amb la ferida al peu esquerre i el ganivet a la mà.

Andrea Moya i Emma Ruiz

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images