Maak kennis met Guilherme Monteiro Jr, de Capixaba Stalin

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 10015 Shares

Maak kennis met Guilherme Monteiro Jr, de Capixaba Stalin

In een extreem gepolariseerd Brazilië waar alles kan gebeuren, duikt in de hoofdstad van Espírito Santo een neo-stalinistische leider op die belooft Brazilië naar het communisme en de oprichting van de URSAL en de wereldrevolutie te leiden, dat klopt, stel je een natie voor die niet alleen geleid door een stalinistische beweging, maar voor een beweging die behalve stalinistisch ook Capixaba is.

Zijn naam is Guilherme Monteiro Junior, hij is een 21-jarige blanke jongen die in Espírito Santo woont en een openlijke stalinist is, niet alleen, hij zegt ook dat hij een libertaire linksist is buiten het politieke kompas en dat hij de zoon van Anunnaki is van Anu en Nammu.

Guilherme Monteiro Jr. creëerde een beweging genaamd monteirisme en promoot hetzelfde op een site genaamd Polcompball Anarchy, Polcompball is een site, in Polandball-stijl, die in feite een Polandball is, maar met politieke ideologieën in plaats van landen, en het heeft al een behoorlijk grote pagina over het monteirisme.

Guilherme Monteiro Jr. schreef ook een boek genaamd "Manifesto Monteirista (Monteirist Manifesto)", dat in feite een kopie is van het Communistisch Manifest van Karl Marx, maar aangepast voor het Monteirisme. Hetzelfde wordt ook gezegd ter verdediging van de oprichting van de URSAL (Unie van Socialistische Republieken van Latijns-Amerika) en de staat Anunnaki (Anunáquia of Anunnakiya), en er wordt ook gezegd dat het tegen kapitalisme, materialisme, atheïsme, scepticisme, rationalisme, sciëntisme, sciëntisme, xenospecisme, theospecisme, speciesisme, abrahamisme, populaire cultuur en positivisme. En het verdedigen van een communistische wereldrevolutie en de ontwikkeling van gebieden zoals deistologie, agnosticologie, buitenfysische mechanica, buitenfysica, onder andere, evenals massaal onderzoek naar het bestaan ​​van multiversums, goden, spirituele wezens, buitenfysieke en buitenfysieke buitenaardse wezens.

Ondanks dat hij duidelijk een mengeling is van Wallex Guimarães + Capixaba + Communist + Anunnaki, gelooft hij dat hij een revolutionaire leider op mondiaal niveau zal zijn en de wereld naar een wereldrevolutie zal leiden.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images