Londer/22 vjecari nga Laçi bashkepuntor ne nje sere veprash penale.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 80979 Shares

Londer/22 vjecari nga Laçi bashkepuntor ne nje sere veprash penale.

M.H eshte 22 vjecari nga Laçi I shpallur ne kerkim nga autoritetet britanike dhe interpoli si bashkepuntor I B.K 31 vjeç shtetas shqiptar gjithashtu nga qyteti I Laçit i akuzuar per grabitje me arme zjarri,vrasje kundrejt pageses dhe trafikim I lendeve narkotike ne destinacione te ndryshme te Europes.Autoritetet britanike po punojne ne kapjen e 2 te akuzuarve te cilet dyshohet se ty dy po strehoen ne nje banese rreth 2 milje ne lindje te qytetit te Liverpool.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images