Accident grav pe autostrada!

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 85201 Shares

Patru persoane au fost ranite,pe Autostrada Deva - Cluj-Napoca, dupa ce un sofer fara permis de conducere nu s-a asigurat la schimbarea benzii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Deva, Elena Welter, accidentul s-a produs din cauza unui sofer de 19-23 de ani, baut si fara permis, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii.

„Soferul unui autoturism marca BMW, un tanar din Petrosani de 19-23 de ani, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda de urgenta pe banda 1 ?i a intrat în coliziune cu o autoutilitara care circula cu o viteza, la ciocnirea intre autoturisme, autoturismul care circula pe banda de urgente a fost aruncat peste un pod.
Soferul vinovat nu detine permis de conducere si la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,
50 mg/l alcool pur in aerul expirat”, a spus Elena Welter.
La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Deva, Ramona Nistor, a declarat ca persoanele ranite sunt constiente, au mai mult contuzii ?i au fost transportate la spital, în Deva.
Tanarul fara permis auto este in stare grava la spitalul de urgente Deva, dupa iesirea din spital va fi anchetat de politie.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images