I njohuri Ermal Mamaqi kapet mat me prostituten qe i ofron sherbim per seks ne orarin e punes.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 22560 Shares

Rrethanat bejne te ditur qe qytetarja Anila Malaj punon si prostitute per te mbajtur 2 djemt e tij me emrat:Francesko Malaj,Marko Malaj .Djali i tij i dyte (Francesko Malaja) ka semundjen e autizmit dhe babai i tij Ilir Malaj kujdeset per djalin e tij autik kurse bashkeshortja e Ilir Malaj duhej qe te punononte ne rruget e Tiranes si nje prostitute dhe eshte kapur mat me te njohurin Ermal Mamaqi bashkeshortja e tij Amarda Toska eshte shum e shokur nga ngjarja dhe eshte midis ndarjes me bashkeshortin e tij .

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    a monkey escapes from the miami zoo and throws bananas from a tree Mario a monkey from the Miami Zoo has escaped last Friday from his cage when he escaped, he threw bananas at people from all over Los Angeles. This has led to a video called "banana rain going viral" right now this little criminal monkey is found in prison.

  2. 2

    octopus teaches math at harvard They hire octopus to teach math at harvard, the octopus is called arnold and it is said that he is paid 3000 dollars per class. here are some images